2 aprilie 2015

Legatura dintre Teo Trandafir si instructorul ucis in poligon

Instructorul de tir care a fost impuscat mortal aseara intr-un poligon privat din Capitala a avut de-a lungul timpului drept cursanti mai multe vedete. Printre ele s-au numarat Anda Adam si Teo Trandafir.

Anda Adam a luat lectii de tras cu arma de la Nicolae Tanase chiar in poligonul de la subsolul cladirii aflate in sudul Capitalei, acolo unde instructorul si-a gasit sfarsitul.
Judecand dupa imaginile click.ro, se pare ca Anda s-a descurcat bine la orele de tir si a tinut cont de toate indicatiile instructorului, care a invatat-o cum sa incarce arma si cum sa tinteasca perfect.
Nicolae Tanase, in varsta de 56 de ani, era director al Poligonului UTI. El a fost impuscat aseara de un tanar de 24 de ani, client vechi al poligonului, care ulterior s-a sinucis. Parintii lui Cristian Pop le-au predat anchetatorilor un bilet gasit in buzunarul tanarului, cu un mesaj ciudat. "Nu sunt bun de nimic. Ma simt inutil. Toti suntem un pumn de pamant, ce dracu!", este textul scris de barbat. Parintii lui Cristian sustin ca acesta intrase intr-o depresie dupa ce iubita lui a plecat in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu