27 aprilie 2015

Laura Cosoi, scene fierbinți în filmul ”Cel Ales”!


Film de acțiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “CEL ALES”, regizat de Cristian Comeaga, care s-a lansat ieri în cinematografele din toata țara, conține scene fierbinți în care este implicată Laura Cosoi, personajul principal feminin.

Expresiile “mai colorate”, scena de sex între Laura Cosoi și protagonistul Bogdan Stanoevici și o tentativă de viol, a cărui “victimă” este tot Laura Cosoi, precum și o serie de crime au făcut ca filmul “Cel Ales” să fie restricționat vizionarii persoanelor care nu au împlinit 15 ani: “Violența și sexul nu au decât o contribuție nesemnificativă, determinante sunt povestea inedită și surprizele oferite spectatorului scenă de scenă”, e de părere regizorul și producătorul Cristian Comeaga, care mărturisește că îl interesează în primul rând spectacolul.

“Filmul este atât de bun încât cu siguranță scenele de nuditate vor trece neobservate. Am vorbit cu regizorul, am înțeles motivația și am tratat toate scenele cu profesionalism”, spune și Laura Cosoi. În ceea ce privește scena tentativei de viol, Laura Cosoi își amintește o întâmplare amuzantă de la filmări: “Regizorul și-a dorit foarte mult ca eu să nu mă întâlnesc înainte de filmare cu cascadorul care îl interpreta pe violator. Șansa a facut ca, exact înainte de începerea secvenței scenei de viol să împart cu el aceeași rulota. Am descoperit în cele 15 minute petrecute împreună, în spatele aparenței de băiat rău, acest bărbat de care trebuia să îmi fie teamă, ascundea o fire galantă, politicoasă, care face multe acțiuni de caritate, ceea ce nu m-a ajutat.:) ”, adaugă Laura Cosoi.
Protagonistul filmului, Bogdan Stanoevici, interpretează un personaj care evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuții. Alături de el, în alte rolurile principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte. “CEL ALES” este produs de Domino Film, distribuit de IntercomFilm și se lansează astăzi în cinematografele din toata țara. Spectatorii thrillerului CEL ALES vor avea pe lânga șansa de a urmări un film care îi va captiva și pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct în fața camerei de luat vederi! Cei care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare în cinema se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film regizat de Cristian Comeagă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu