3 aprilie 2015

Ioana Tufaru s-a mutat cu iubitul Ionut si cu tata socru! Uite cum arata cuibusorul lor de nebunii! Tatal tanarului vrea nepoti numai daca ea isi pune dinti in guraO echipa de la WOWbiz s-a dus in vizita acasa la Ioana si Ionut. Cei doi au facut dezvaluiri despre relatia lor si despre cum este viata in doi. In plus, au facut un mic tur al cuibusorului lor de nebunii.
"Am fost la cumparaturi si toata lumea a fost ok, a fost bine la Kanal D. S-a dus astazi la el la firma, unde lucreaza, si toata lumea: Ce faci vedeto!? Ai fost la Wowbiz! Si a venit acasa fericit ca toata lumea l-a felicitat. Stam intr-o casa de oameni normali, de trei camera… nu e al meu, dar este ca si al meu", a spus Ioana.

Ioana Tufaru il iubeste atat de mult pe Ionut incat are grija sa ii faca mereu ceva de mancare. Ionut a confirmat pentru WOWbiz ca aceasta ii gateste.

"Face mancare de cartofi, supa, salata de boeuf", a spus Ionut
"Si inca nu ai vazut nimic, stai sa vezi ce sarmale fac", a spus Ioana.

Aceasta a dezvaluit si ce relatie are cu "socrul" ei. "Este un domn de milioane".

"Nu e carcotas….imi spune, vezi ca aia trebuia sa o pui acolo, fiecare om in casa lui are rostul lui, este normal", a spus ea.

"De umblat mai este si inca mult. Sunt tineri si au viziunile lor, poate nu corespund cu ale mele… Imi place de Ioana ca este ascultatoare si imi place ca l-a pus la punct pe ala micul. O asculta…El e singur si nu are incotro", a spus tatal lui Ionut.
"Ne-am aliat amandoi ca sa-l dam putin pe brazda, s-a delasat putin", a declarat si Ioana.

"Au zis ca vor un copil, da, si eu vreau un copil dar inainte de copii trebuie sa isi puna dintii..daca ramane gravida s-a terminat cu dintii, s-a terminat cu tot", a mai spus barbatul.

Desi are o biblioteca destul de bogata, Ionut a dezvaluit ca nu este innebunit dupa carti.

"Eu nu am citit din cartile astea, dar am citit mult la viata mea, carti mai modern, Sandra Brown, Daniel Steel…mai strecor si o Agatha. Am citi si Caragiale… ", a spus Ioana.

Desi patul pare un pic cam mic, cei doi au dezvaluit ca le este suficient fiindca dorm imbratisati. "Dormim imbratisati…mai dormim si cu spatele doar cand suntem foarte obositi".
Ionut a vrut sa ii arate Ioanei Tufaru cum se descurca in bucatarie si a trecut la treaba. I-a facut iubitei lui o omleta, iar ea a fost tare incantata de ce a degustat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu