8 aprilie 2015

Intalnire istorica! Vadim a mers in vizita la spital la Marioara Zavoranu! Au lacrimat impreuna, s-au pupat si s-au tinut de mana! "Nu mai avem timp"Intalnire si impacare istorice! Puse la cale de WOWbiz! In Saptamana Mare, Vadim si Marioara Zavoranu au facut pace. Politicianul a mers la spital la mama Oanei, a incurajat-o si i-a dus mici cadouri.

"Am vorbit cu academicianul Sinescu de mai multe ori si cu managerul spitalului. Sunt la curent cu situatia. E pe dializa. Ea are o natura robusta… cu ajutorul medicilor va trece si peste  momentele astea. Noi ne stim din anul cutremurului, din 1977. Am o mare emotie. Venind in spitalul Fundeni. E o uzina de sanatate… uneori se mai si moare. Asa e lasata legea firii"
, a spus Vadim Tudor.

"Ma bucur sa o salut. Sa vad ca e mai bine. Asta e important", a completat politicianul.

"Eu sunt la usa vietii. Sunt la usa unui om greu incercat. Noi ne stiam din tinerete. Intr-un moment al vietii sale i-am luat apararea ei. S-a intamplat ceva miraculos. Ele s-au impacat si au coalizat. Nu am sa mai intru in problema medicala. Fac fapte bune si pentru oameni necunoscuti. Am vorbit cu ea acum cateva saptamani la telefon. Avea o voce stinsa. Am vorbit cu doctorul Sinescu. Mi-a spus ca i-a eliminat rinichiul. La urma urmei se poate trai cu dializa si 30 de ani", a precizat el.

"Oare e Vadim? El e om bun! Gura lui e proasta! Il primesc", a spus Marioara Zavoranu atunci cand a aflat cine a venit in vizita.

Vadim i-a adus Marioarei si pacientilor din salon mai multe daruri. "O sticla de sampanie. Bomboane. Oua de paste. Sa simta … nu numai ea… ci si cei din salon ca suntem in Saptamana Mare", a explicat Tribunul.

Desi s-au certat in trecut, Marioara a acceptat sa il intalneasca din nou pe Corneliu Vadim Tudor. Au stat de vorba si au ingropat pentru totdeauna securea razboiului. "Tribunul" i-a citit o poezie, emotionand-o pana la lacrimi pe pacienta.
"Stii de ce te-am primit eu pe tine? Pentru ca nu mai avem timp... Nu mai avem timp sa traim", a declarat, cu lacrimi in ochi, Marioara Zavoranu.
"Vai, dar ce frumos esti", l-a complimentat Marioara.

"Iti sta bine slaba asa, ai slabit bine! Esti inca tanara, Mariana, iti spun eu! Suntem in Saptamana Patimilor, crestinii se iarta. Eu m-am framantat mult si m-am gandit cum sa o ajut", a spus Corneliu Vadim Tudor.
"Eu sunt vinovat, o rog sa ma ierte, asa e cavalereste. Toata viata am tinut la ea", a marturisit politicianul.
Marioara s-a bucurat mult sa il revada. "Doamne fereste sa simti ce am simtit eu. Din cauza bolii simt o nevoie nebuna de iubire", a explicat ea.
La plecare, Vadim Tudor a pupat-o pe frunte si i-a spus ca sigur se va impaca in curand cu Oana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu