7 aprilie 2015

Ileana Badiu o face praf pe Mihaela Radulescu! "A lins, a socat, s-a operat, a liftat..."


Jurata despre care pana ce curand colegii de breasla vorbeau numai in termeni elogiosi a devenit, odata cu noua editie a show-ului de talente la care activeaza, “omul negru” al peisajului public mioritic. Blamata de toata lumea ca a jignit doua fete numindu-le "grase", protagonista noastra nu a batut in retragere, iar in urma cu putin timp a postat pe blogul personal un text care a pus pe jar comunitatea de gay din Romania.
Sunteti anormali, oricat va deranjeaza!” este doar una dintre afirmatiile care au plasat-o pe Raduleasca in centrul unui nou scandal. Printre personalitatile care critica atitudinea noua a divei se numara si femeia de afaceri Ileana Badiu, fosta sotie a lui Dinu Pescariu.
"Oare ce o sa i ramina femeii asteia de facut dupa ce a jignit adolescenti,femei casnice,persoane grase, homosexuali, lesbiene, s-a tavalit, a lins, a socat, s-a operat, s-a liftat, a sarit cu parasuta, cu parapanta, a stat goala si cheala si tot nu i destul ca sa atraga atentia jinduita ...poate sa se ia de oamenii bolnavi,batrani sau cu handicap?!", a scris Ileana Badiu pe pagina ei de facebook.

sursa : wowbiz.ro

Un comentariu:

  1. Exista o petitie pentru cei care vor sa ia atitudine fata de afirmatiile Mihaelei Radulescu. Am atasat link-ul, pentru cine doreste sa o semneze.

    http://www.petitieonline.com/afara_cu_mihaela_radulescu_de_la_protv

    RăspundețiȘtergere