1 aprilie 2015

Iggy Azalea, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vezi cum a echilibrat silueta tip para!

Iggy Azalea, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vezi cum a echilibrat silueta tip para!
Iggy Azalea este cunoscuta pentru stilul ei provocator, pantalonii mulati fiind semnatura ei personala. Avand o silueta tip para, pantalonii mulati cu talie inalta ii scot in evidenta soldurile late si ii acentueaza talia subtire, Iggy fiind una dintre divele ce au readus posteriorul in tendinte si ne-au facut pe noi, restul, sa ne simtim mult mai bine cu formele noastre.

Iggy nu incearca niciodata sa-si ascunsa soldurile, din contra, se mandreste cu ele. Insa, daca tu ai acest complex, tinuta purtata de Iggy la Kids Choice Awards este cel mai bun exemplu despre cum poti masca soldurile echilibrand silueta si creand o silueta de clepsidra.
Iggy Azalea in tinuta lady like
Fusta lunga cu imprimeu floral marcheaza talia si ascunde soldurile, in timp ce topul alb ii scoate in evidenta umerii, facandu-i sa para mai lati si echilibrand silueta. Topul scurt ce arata putina piele este perfect pentru ea, talia fiind, fara-ndoiala, atuul ei. Desi poarta un cop top, fusta lunga cu imprimeu floral ii da un look lady like, complet neobisnuit pentru indrazneata Iggy, in timp ce parul prins in coada pastreaza aerul tineresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu