24 aprilie 2015

EXCLUSIVITATE! NICOLE CHERRY: "IMI ESTE TEAMA DE ALBINE!"

A reusit sa uimeasca milioane de oameni cu vocea sa, dar si cu varsta la care poate ca multi nici nu se gandesc la o astfel de cariera. Succesul lui Nicole Cherry a luat nastere cu piesa “Memories” urmata de “Yes, I can”, apoi de melodia intitulata “Vara mea”. Micuta cantareata ne-a spus in exclusivitate pentru Gazeta Mondena despre schimbarile survenite in stilul sau vestimentar, dar si despre fobiile ei.

Cum multe dintre personalitatile mondene au intampinat destul de multe probleme pentru a se face remarcati, nici Nicole nu este o exceptie. “Cand mi s-a intamplat ceva mai putin placut m-am bazat pe motto-urile totul se intampla cu un motiv si niciodata sa nu zici niciodata si am mers mai departe. Chiar mi s-a dovedit ca amandoua functioneaza si sunt sigura ca oricine imi va da dreptate”, a povestit Nicole Cherry.

In ceea ce o priveste stilul vestimentar, cantareata ne-a declarat: "Am vrut sa vin cu ceva nou si unic deoarece acum am mai crescut si ma imbrac mai feminin".

"Am fost intepata de o albina in taxi"

Cat despre fobiile sale, Nicole ne-a povestit un incident din trecut: "Imi este foarte frica de albine si paianjeni, mai ales ca am avut parte si de o experienta neplacuta. Am fost intepata de o albina in taxi dupa ce ma asezasem pe bancheta din spate," a conchis aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu