30 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Vrajitoarea Melissa nu renunta la procesul cu Oana Zavoranu : '' Nu mi-e frica ceea ce am spus '' / ''E adevarat ce am zis de Marioara Zavoranu '' ! Vezi ce tupeu incredibil are si ce dezvaluiri mai spune


Vrajitoarea Melissa a facut acum cateva  searii mai multe dezvaluiri legate de Marioara Zavoranu. Astfel, aceasta a spus ca mama Oanei era o veche clienta a sa, iar pentru a dovedi acest lucru a prezentat mai multe fotografii vechi in care se aflau fostii ei soti, fiica sau chiar vestitul Gigicu, fratele femeii trecuta in nefiinta.


Printre altele, Melissa a declarat ca Marioara l-a atras pe Nicu Zavoranu prin farmece, iar aceasta dorea foarte mult, tot prin astfel de practici, sa o desparta pe fata sa de Pepe.


“Nu am vrut sa fac public acest lucru, insa am fost denigrata la mai multe televiziuni. Marioara era o veche clienta a mea, de vreo sase ani as spune! Trecea foarte des pe la mine. Ea asa l-a cucerit pe Zavoranu, adica prin farmece. A tras mereu dupa barbatii cu bani, cu averi”, a dezvaluit vrajitoarea  pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu