7 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Viespea lui Ogica traieste un adevarat cosmar ! Nimenii nu stie secretul ei insa noi l-am aflat ! A facut doua avorturi in doi anii


In PREMIERA dupa o absenta de ceva timp din lumea mondena,fosta sotie a lui Stelian Ogica vorbeste si rupe tacerea dupa ce s-a despartit de Stelian Ogica.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Casandra Ogica  vorbeste deschis cu reporterii site-ului si raspunde intrebariilor puse de Gazeta Mondena.


Gazeta Mondena : De ce ai ales sa iesi din peisajul monden ?

Casandra Ogica : Am ales sa ies pentru ca multi ma invidieaza si mi-am dorit sa numai fac parte din showbiz-ul asta jegos.

Gazeta Mondena : De ce ai ales sa pleci in strainatate (Austria) si sa lasi Romania ?

Casandra Ogica : In Romania nu ai ce face si nici locuri de munca nu sunt,parintii mei stiu ceea ce fac in strainate si sa clarific treaba nu sunt la niciun doctor asa cum s-a explicat in presa sau la produs,a fost o perioada in care am spus ca am fost la prostitutie din cauza unor barbatii care ma obligau sa fac asta pentru a le aduce banii si stiti la cine ma refer

Gazeta Mondena : Stiu ca ai avut un chin cu barbatii care ti-au trecut prin pat,la un momentdat ai si postat pe contul de socializare un mesaj dur asupra barbatiilor pe care i-ai avut ?

Casandra Ogica : Ce e drept ca am avut o nervozitate atunci pe moment ! Da asa este am fost insarcinata cu un barbat si nici nu vreau sa-i pronunt numele pentru ca nu merita,m-a tradat si am suferit enorm dupa el,iar celalat barbat care am fost casatorita am pus divortul si l-am linistit nici nu vreau sa mai vorbesc cu ei in viata mea si nici numai vreau sa le pronunt numele,ce a fost ...a fost ...am trecut printr-o perioada urata din viata mea cu acel barbat care nu a recunoscut ca este copilul lui si unu din Austria,am facut avorturi timp de doi ani ,nu cred ca o sa mai fie ceva vreau sa fiu linistita parintii mei ma suporta asa cum sunt .

Gazeta Mondena : Dar care a fost motivul de a face avort si ce te-a determinat sa faci asta ! Nu iti este frica de Dumnezeu ?

Casandra Ogica : Imi este frica de cel de sus,dar nu am avut incontro ce sa fac pentru ca barbatul cu care l-am avut nu are conditii traia intr-un centrul de plasament si nu suporta cei de la el sa aiba copii,cu greu mi-a fost decizia sa o iau sa il avortez chiar imi este greu si sufar ca nu am un copil din doi am avortat pentru ca eram obligata si nici parintii mei nu vroiai sa am copil cu acel baiat .

Gazeta Mondena: Se zvonea in presa cum ca te-ai dat la celebri barbati cum ar fi Adrian Cristea si Bogdan Vladau,chiar este adevarat ?

Casandra Ogica : Nici nu a fost vorba de asa ceva si niciodata nu am vorbit cu ei despre o intalnire probabil fostul meu sot Stelian Ogica face manevre de asa ceva .

Gazeta Mondena: De ce ai ales sa te muti in Austria si care a fost motivul plecari din Romania?

Casandra Ogica : Lucrez aici,este foarte bine unde ma aflu si ma bucur ca in sfarsit am gasit sufletul pereche ,ma simt foarte bine locuiesc de ceva timp cand sunt sarbatorile fie ca este Craciunul sau Pastele imi vizitez parintii dar si vorbesc mereu cu ei la telefon .

Gazeta Mondena : Un mesaj catre cititorii site-ului gazetamondena.ro ?

Casandra Ogica : Multa sanatate va doresc si sa aveti grija de voi .


(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu