1 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Simona Trasca iertata de dr Marek Valcu ! Vezi de ce a iertat-o doctorul pe Trasca si care e motivul iertarii

Simona Trasca a fost data in judecata de medicul estetician Marek Valcu si acum trebuie sa ii plateasca acestuia daune morale fiindca l-a denigrat.

Simona Trasca a declarat sus si tare ca operatia pe care dr.Marek Valcu a facut-o a fost una care nu a fost cu succes ''Eu nu l-am acuzat cu nimic, ci am spus adevărul în legătură cu ce am păţit eu. El m-a operat. Nu vreau să discut, căci o să continue procesul. Nu m-am apucat de nebună, ci am avut dureri. Eu nu am fost norocoasă, na! Mie nu mi-a reuşit operaţia. Da, are ceva personal cu mine. Eu nu mi-am oprit prietenele să se ducă la el. Eu ştiu că operaţiile estetice sunt o loterie! S-a operat o prietenă de-ale mele recent la el. Am avut dureri, ce să fac?! Am plătit 4.000 de euro, dar nu am chitanţă. Am reţeta cu antibioticele care mi-au fost prescrise.", a declarat Simona Traşcă intr-o emisiune televizata.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,dr.Marek Valcu vorbeste despre scandalul silicoanelor in care a fost implicat cu Simona Trasca '' Sa vina la proces pentru ca m-am gandit sa nu facpentru ca daca doresti sa faci rau este foarte usor, dar pe viitor sa isi controleze vorbele pentru ca nu e usor sa acuzi pe cineva care pur si simplu i-a pus silicoanele care le-a dorit,am iertat-o sa vina la procesc ca o sa fie neincepere penala,fac o minune de Sarbatorile de Pasti pentru ca asa este foarte bine '' a declarat dr.Marek Valcu pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu