7 aprilie 2015

EXCLUSIV ! O cantareata de muzica populara de la noi da de pamant cu juratii de la '' Romanii au Talent '' dupa ce a fost jurizata de ei : << Sunt atat de falsi incat joaca teatru >>

tatiana marcoianu
O cântăreaţă de muzică populară din Vâlcea a venit în faţa juraţilor de la "Românii au talent" pentru a le demonstra că poate fi şi o femeie... "neserioasă".

Cântăreaţa şi realizatoarea de emisiuni de muzică populară, la o televiziune locală din Vâlcea, a făcut un show de proporţii la "Românii au talent".

Tatiana Mărcoianu a urcat pe scenă nu îmbrăcată în costum popular, aşa cum se aştepta toată lumea, ci într-un halat pe care şi l-a dat jos în faţa juraţilor. A rămas apoi într-o rochie neagră şi s-a zbenguit pe scenă pe diverse melodii.
Prestaţia ei, catalogată de Andi Moisescu drept un număr de "striptease folcloric", nu i-a convins pe juraţi să o treacă în etapa următoare.

Chiar dacă nu a fost acceptată să meargă mai departe, Tatiana Mărcoianu nu s-a lăsat descurajată. În culise, ea a declarat că... nici nu i-a văzut pe juraţi.
tatiana marcoianu romanii au talent
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,cantareata de muzica populara,Tatiana Marcoianu vrea cu orice pret sa explice prestatia ei de la ''Romanii au talent '',dar vrea sa sa ii se faca si dreptate si incat aceasta a ales sa-i desfiinteze pe juratii care au eliminat-o din concurs ''Oricum in juriu nu au ce cauta comportamentul lor lasa de dorit,nu ma refer la persoana mea care eu sunt obisnuita cu orice altii care merg acolo pentru prima data nu si mai doresc sa i vada chiar si pe aia care zic ei ca i plac se vede dupa mimica fetei ca sunt falsi ,incearca sa joace teatru dar totul este nativ pe cand la ei nu '' a declarat Tatiana Marcoianu pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu