8 aprilie 2015

EXCLUSIV ! O cantareata de manele acuzata de plagiat ! Bulgaroiaca sare la gatul celor care i-a plagiat melodia si are ganduri serioase de a-i actiona in judecata


 O cantareata de manele este acuzata de plagiat,multii si-au dat seama ca melodia care este cantata de Laura si Susanu cu titlu '' Made in Romania '' este plagiata de cei doi.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena,bulgaroiaca GALENA este suparata foc si para pe cei care i-au plagiat melodia '' Producatorul meu Costi Ionita mi-a spus ca sunt cantaretii din Romania care mi-a plagiat melodia,pur si simplu nu mi-a cerut dreptul de autor dar mai ales ca sa ma intrebe daca le pot da voie,impreuna cu producatorul meu avem ganduri serioase de a-i actiona in judecata pentru ca eu in primul rand nu au cerut voie si doi la mana au si promovat pe TV aceasta melodie ''a explicat GALENA pentru Gazeta Mondena.


Contactat de site-ul gazetamondena.ro !Laura si Susanu raspund acuzatiilor care ii se aduc de plagiat de catre bulgaroiaca GALENA : '' Noi am vrut sa facem atmosfera cu aceasta melodie care in Romania a prins ceva,sa se mandreasca ca i-am dus melodia mai departe,impresaru nostru Florin Peste poate sa confirme ca noi am vorbit cu Costi Ionita pentru a ne imprumuta ceva instrumente nicidecum nu am copiat tot instrumentalul de la piesa ''au explicat cei care sunt acuzatii de plagiatura.

VIDEO : - lAURA SI SUSANU - MADE IN ROMANIA 
https://www.youtube.com/watch?v=SGhMPoJ1oUY

VIDEO : - GALENA -Dj-q me izdade
https://www.youtube.com/watch?v=0j7nM6G1PBQ

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu