6 aprilie 2015

EXCLUSIV ! “Lesbiana” lui Carmen Şerban, judecată după ce a încercat să şantajeze o focşăneancă - FOTO

Claudia Ana Ilie a pretins că a avut legături amoroase cu o femeie din Focşani, pe care ulterior ar fi şantajat-o u familia victimei a depus plangere pentru ameninţare, hărţuire, distrugere şi şantaj.Claudia Ilie a pretins în trecut că ar fi avut legături amoroase cu cantăreaţa Carmen Şerban.


O poveste desprinsă parcă din telenovele s-a lăsat la Focşani cu un dosar penal după ce anchetatorii au lucrat luni întregi pentru a proba mai multe fapte comise de o femeie cunoscută în presa de scandal. Ana Claudia Ilie este cea care, în 2011, a devenit celebră după ce a povestit că ar fi avut o poveste de iubire cu cantăreaţa Carmen Şerban. Ulterior, a infirmat relaţia cu cantăreaţa. De data aceasta, în luna martie, Claudia Ana Ilie a povestit tot în presa centrală că ar fi victima răzbunării unei familii din Focşani, după ce ar fi avut o idilă cu patroana unei pensiuni din municipiu. Prima plangere care a ajuns în atenţia anchetatorilor vranceni a fost cea depusă de Liliana C., pe 18 februarie. Femeia a sesizat că pe 17 februarie ar fi fost sunată de un bărbat care a ameninţat-o cu acte de violenţă, iar cand a ajuns acasă a găsit un cuţit înfipt în tocul uşii. O nouă plangere a fost depusă la doar cateva zile de familia C. după ce femeia, soţul acesteia şi fiul său au găsit în seara zilei de 23 februarie, în tocul uşii, înfipt un nou cuţit, iar în apropierea locuinţei au găsit-o pe Claudia Ana Ilie, care i-ar fi urmărit. În cursul aceleaşi zile, Claudia Ilie a depus plangere prin care a sesizat poliţiştii că, în aceeaşi noapte, a fost lovită de Ştefan C. şi de fiul acestuia, Ionuţ C., soţul, respectiv fiul prietenei sale, Liliana C. Aşa cum au precizat şi procurorii în rechizitoriul care a ajuns pe masa instanţei vrancene, “din primele cercetări a rezultat că inculpata I.C. A., în varstă de 21 de ani din municipiul Piatra Neamţ, este autoarea faptelor sesizate de persoanele vătămate, care, urmărind să obţină diverse avantaje patrimoniale de la C. L., între altele, nu a ezitat să ameninţe cu violenţe şi cu moartea membrii acestei familii sau cu darea în vileag a unor fapte imaginare compromiţătoare (cum ar fi întreţinerea de relaţii homosexuale), uneori disimulandu-şi vocea ca a unui bărbat, folosindu-se şi de o aplicaţie a telefonului său mobil”.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,fosta ''iubita'' lui Carmen Serban vorbeste pentru prima data de cand a fost data in judecata de femeia care a fost acuzata si santajata de Ana Claudia .Acum,tanara se apara cu orice rasputere si incearca sa fie iertata de femeia care a dat-o in judecata '' Eu sunt data in judecata si de fostul ei sot si fiul ei ... atunci cand m-a luat politia din cauza cutitelor infipte in usa.....cei doi si inca un politist care este prieten de familie cu ei , m-au batut ../ ''bine-inteles ca le-am facut si eu plangeri penale ...pentru ca m-au batut ...dar plangerile mele au disparut din sertarele politistilor din Focsani.../ '' prostia mea a fost ca nu m-am dus sa-mi scot certificat medico-legal .......nu l-am scos pentru ca nu am crezut ca nesimtirea lor poate atinge asemenea cote.......dupa ce m-au batut .....sa ma de a tot ei in judecata .....cica as fi incercat sa ii omor pe toti 3... '' / si m-au dat la tentativa de omor , santaj , hartuiri , distrugere si amenintare...acum , cu ea nu am nimic de impartit ....cu fosta mea iubita.... dar ei nu vor sa isi retraga plangerile ...si ea nu are nici o putere asupra lor.......nu ii poate face sa-si retraga plangerile pentru ca ..in cazul asta ...s-ar da singura de gol ca tot ce am spus este adevarat ! /'' , a declarat Ana Claudia pentru site-ul Gazeta Mondena.

Se judeca cu ea pana cand ii se face dreptate 

Se pare ca Ana Claudia va avea de suferit si asta nu o spunem noi,pe portalul justiei arata faptul ca Ana Claudia si femeia care a fost ''santajata'' de lesbianca lui Carmen Serban este in continuitate pana cand justitia va da la cineva dreptate.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu