24 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Leo de la Strehaia vrea sa-i puna silicoane iubitei lui actuala ! Vezi cand au stabilit operatia de silicoane


Leo de la Strehaia se laudă cu o nouă cucerire! Ultima mondenă care i-a cedat farmecelor personale ale "Prinţului Ţiganilor", este dansatoarea la bară, supranumită şi dansatoarea lui Snopp Dog, Larisa Bercea.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,apropiatii printului tiganului vorbesc despre noua lui cucerire si ce plan diabolic are cu Larisa Becea(iubita lui actuala : '' Leo a vorbit cu doctorul Kasem pentru a-i pune silicoane lui Larisa,desi are planuri mari cu ea asa ca leo Marti vrea sa o opereze pe Larisa pentru a-i pune silicoane ''a dezvaluit o sursa din anturajul lui Leo de la Strehaia pentru Gazeta Mondena.

Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! doctorul Kasem a confirmat operatia de silicoane a iubitei lui Leo de la Strehaia '' Ieri m-a sunat domnul Leo si a dorit ca sa o operez pe iubita dumnealui ''a declarat Kasem pentru Gazeta Mondena. 

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu