27 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Gabriela Cristea nu îşi lasă tatăl să participe la nunta ei cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda îşi vor uni destinele la sfârşitul acestei luni, însă vedeta nu îşi doreşte ca părintele ei, cu care se află în conflict, să participe la acest eveniment.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au programat cununia civilă pe 30 aprilie, la Primăria Sectorului 4, petrecerea urmând a avea loc la un local din Pipera.

La eveniment vor participa aproximativ 140 de persoane, însă printre invitaţi nu se va afla şi tatăl Gabrielei Cristea, deoarece prezentatoarea TV nu l-a invitat.Gabi Cristea şi părintele ei se află în conflict de mai mulţi ani, vedeta refuzând să ia parte la înmormântarea mamei ei. Pentru a se asigura că la nunta ei nu va participa nicio persoană neinvitată, ea a angajat o firmă de pază care va fi foarte atentă la cine intră în local.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Gabriela Cristea vorbeste pentru prima data de la cearta apriga cu tatal,si mai ales clarifica de ce tatal ei nu poate sa participe la evenimentul '' Subiectul este inchis si numai vreau sa aduc la cunostiinta de ce tatal meu nu o sa  aprticipe la ceremonia mea cu Tavi,am spus odata ca el nu va fi si gata ,eu zic ca subiectul este inchis pentru raul care mi l-a facut numai vreau sa aud de el niciodata '' a declarat Gabriela Cristea pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu