6 aprilie 2015

EXCLUSIV ! Cristina Kiseleff, tânăra cu vioara, care a ridicat sala în picioare la ''Romanii au Talent '' are o poveste care te unge pe suflet : ''De mic-copil abordez vioara si imi place ceea ce fac '' !


O tânără a reușit să ridice sala în picioare. Îmbrăcată-n negru, a urcat pe scena ROMÂNII AU TALENT 2015 și a lăsat mută întreaga sală.

Reprezentația electrizantă la vioară a tinerei Cristina Kiseleff a ridicat sala în picioare, care, după momente de tăcere și admirație, a aplaudat-o.
Frumusețea și talentul tinerei Cristina Kiseleff i-au adus numai cuvinte de admirație din partea juriului. "Bravo", "Frumos", Rockeriță" și "E combinația mea preferată" sunt doar câteva dintre aprecierile juriului care au trimis-o pe tânăra cu vioara în etapa următoare a concursului cu patru "DA".

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, Cristina Kiseleff  vorbeste pentru prima data de la participarea concursului care a facut-o si mai remarcata ''Imi place ceea ce fac de 15 ani abordez instrumentele violonistul si chitara ,abordez orice melodie pe chiatara si violonist,ma bucur ca sunt oamenii care mai apreciaza muzica de calitate,chiar nu ma asteptam sa iese ceva frumos si chiar nu pot sa va spun ca sunt incantata de noua mea revelatie ''a declarat Cristina Kiseleff pentru Gazeta Mondena.

Are o relatie speciala cu DJ Sava si Raluk dar si cu Connect-r

Cristina Kiseleff,tanara care a reusit sa ridice sala in picioare ne povesteste ca are o relatie fructuoasa cu cateva vedete de etapa mare '' Nu pot sa va spun ca am o relatie frumoasa cu cateva vedete gen Raluk si Dj Sava dar si cu Connect-r,ce e drept ca sunt oamenii minunati si super de treaba '' a mai adaugat tanara de la ''Romanii au Talent ''. 

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu