27 aprilie 2015

Ele n-au vrut să se dezbrace! Vedete care au refuzat să pozeze nud!Nu ne mai uimesc prea multe lucruri când vine vorba de extravaganțele vedetelor. Deja ne-am obișnuit cu vedetele care își iau mașini de ultimul răcnet, cu cele care își iau drept animal de companie o gaină, sau cu cele care sunt dispuse să dea o avere întreagă pe o geantă. Însă, există ceva ce vedetele fac și ne stârnește uimirea, și totodată admirația, și anume: refuzul lor de a poza nud.

Într-o lume în care tot ce este sexy vinde, unele celebrități refuză cu stoicism să-și arate părțile intime. Fie că o fac pentru că sunt timide, fie că nu-și doresc notorietatea câștigată în felul acesta, fie că au parteneri geloși, cert este că unele au refuzat adevărate averi promise în schimbul unor pictoriale nud!

Haideți să aflăm care sunt acestea!

Nelly Furtado a mărturisit că a primit o astfel de ofertă din partea unei reviste celebre pentru bărbați la vârsta de 22 de ani, însă a refuzat-o. Ea a refuzat oferta de 500.000 de dolari pe motiv că nu voia să capete faima în urma acestei practici.

Cu toate acestea, interpreta a declarat recent că părerea ei s-a schimbat și că dacă ar primi acum o ofertă pentru a poza nud, răspunsul ar fi afirmati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu