20 aprilie 2015

Ea este Gitte, soția lui Adrian Romcescu alături de care artistul a locuit 39 de ani în Danemarca!


După ce s-a restabilit în România, Adrian Romcescu, unul dintre cei mai prolifici compozitori români, și-a convins și soția să de despartă de Danemarca și se stabilească în țara noastră.

De fapt nici nu a fost greu căci Gitte iubește România, a fost de multe ori aici, mai ales verile,pe litoralul nostru. Soția artistului este reținută doar de vânzarea business-ului ei, un salon de beauty situat lângă casa lor, foarte aproape de Copenhaga.

Fratele lui Adrian, Mircea Romcescu şi soţia sa, marea artistă Olimpia Panciu, de asemenea cetăţeni danezi, s-au reântors la rândul lor în România. Frații Adrian şi Mircea Romcescu s- au căsătorit în Copenhaga, în 1986, amândoi în aceeaşi zi.”Gitte este o persoană discretă, de aceea nu a apărut niciodată în nici o imagine ori filmare în România. Este un om de aur, mi-a înțeles dorința de a locui aici, pentru a fi alături de bătrânii mei părinții”, ne-a declarat muzicianul care își aduce aminte râzând de modul în care a cunoscut-o pe care îi este alături de-o viață: ”Pe Gitte am întâlnit-o într-un club unde cântam.Partea amuzantă e că, atunci când am intrat în casa soacrei mele, aceasta a avut un şoc. Şi eu. Ea mă cunoştea, nevastă-mea nu. Mama soţiei mele m-a văzut cântând timp de vreo 13 ani la Melody, pe Litoral.Venea în România ca turistă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu