19 aprilie 2015

Durerea Marioarei a luat starsit! Fiica ei a ingropat-o duminica seara - Dupa o viata grea, Zavoranca si-a gasit linisteaMarioara si-a gasit, in sfarsit, linistea! Dupa ce si-a dat ultima suflare vineri dimineata, drumul ei spre groapa a durat 2 zile si a fost presarat de plansete si cuvinte grele, mai ales din partea fiicei sale. Oana Zavoranu a aflat din presa ca mama ei a murit, dar a crezut ca este o gluma.

Dupa ce initial a zis ca vrea sa isi incinereze mama, bruneta a revenit la sentimente mai bune si a decis ca ultima dorinta a mamei sale sa fie respectata: a ingropat-o in cimitirul Eternitatea, langa cei doi soti ai ei. In seara de duminica, pe la ora 19:30, trupul neinsufletit al Marioarei a fost coborat in mormantul rece, de ciment.

Toate rudele au plans, dar Oana a fost cea care a uimit. Cu mainile tremurande, bruneta a pus peste mormantul mamei sale un trandafir rosu, lalele si pamant. Aceasta i-a facut o promisiune si bunicii sale: ca o va vizita si nu o va uita pentru ca e nobila.

"O sa reusesc pentru ca sunt puternica. O sa vin la tine", a spus Oana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu