24 aprilie 2015

Drăguşanu şi Crudu muncesc pentru o familie sărmană din Gorj

Patru vedete cunoscute au ajuns pe meleagurile gorjeneşti. Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Pepe filmează în judeţul Gorj o emisiune în care ajută o familie cu opt copii din satul Floreşteni, oraş Târgu-Cărbuneşti. Formatul emisiunii este unul nou şi presupune ca anumite vedete să presteze diferite munci pentru a face rost de bani pentru familiile sărmane. În aceste zile, vedetele vor lucra pentru a ridica o casă pentru familia Bobeanu. În pauzele de la filmări, artiştii au vizitat operele lui Constantin Brâncuşi.

Ajutaţi de vedete

Una dintre primele ediţii ale noului sezon „Poftiţi pe la noi!” se filmează în judeţul Gorj. Emisiunea va avea un nou format. Patru vedete vor trebui să facă rost de bani, materiale de construcţii sau electrocasnice pentru familii care au nevoie de ajutor. Astfel, Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Pepe şi Jean de la Craiova sunt puşi în aceste zile să muncească la propriu pentru a ridica o casă pentru familia Bobeanu. „Cei de la Antena 1 au venit aici şi au cerut un caz umanitar. Eu m-am gândit la familia Bobeanu, pentru că sunt oameni muncitori şi curaţi. Emisiunea asta pe care o fac aceste vedete, o fac pentru a ajuta această familie. Le vor construi o casă, noi le-am dat terenul. Ştiu că există o sponsorizare de 5.000 de euro de la Dedeman, iar restul se va face cu ajutorul vedetelor care vor munci pe la patronii din zonă. Totul se face din donaţii”, a declarat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Trăiesc într-o casă de chirpici
Soţii Bobeanu, împreună cu cei opt copii ai lor, patru fete şi patru băieţi, locuiesc într-o căsuţă dărăpănată din satul Floreşteni, pe care au căpătat-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viaţă. Deşi cele două camere sunt sărăcăcioase, iar din ziduri se desprind bucăţi de tencuială, copiii trăiesc în curăţenie şi sunt sănătoşi. Tatăl este singurul care aduce bani în casă.

Vor munci în brutărie şi fabrici

În aceste zile, vedetele vor munci la diferite firme din oraş. „Ştiu că vedetele vor merge la o brutărie din Cărbuneşti, la o fabrică de prelucrarea a lemnului, la o fabrică de mase plastice şi la o spălătorie de la un service auto”, a precizat Vasile Dobrotă, directorul Casei de Cultură din Cărbuneşti.

Nea Marin se întoarce în această primăvară la Antena 1 cu emisiunea „Poftiţi pe la noi!”. Formatul va fi unul nou, anunţă reprezentanţii postului de televiziune, fără a da însă detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu