20 aprilie 2015

Daniela Gyorfi: „Vorbe despre infidelitatea logodnicului meu am tot auzit, dar nu l-am prins în fapt. Dacă va fi ceva evident, îl omor!”

Experienţa din mariajul eşuat a ajutat-o pe Daniela să abordeze altfel relaţia pe care o are cu George Tal. Cântăreaţa a trecut foarte uşor peste zvonurile despre infidelitatea logodnicului ei, chiar dacă mai multe publicaţii mondene au făcut publice fotografii în care acesta apare alături de alte femei.

„Au fost multe discuţii, mesaje, fotografii, dar nimic concret. Nu l-am prins în fapt. E bărbat se mai uită şi el în stânga şi în dreapta. Dacă va fi, vreodată, ceva evident, omor moldoveanul!”, mai spune Daniela Gyorfi.

Televiziunea Română a interzis-o timp de doi ani, în anii ’90, dar a ajuns cap de afiş în emisiunile tabloide ale televiziunilor private, după 2000. Daniela Gyorfi, care n-a renunţat la nonconformism de dragul carierei.

Artista a fost prietenă cu muzica încă din şcoala generală, a studiat pian şi violă şi a ajuns o solistă apreciată în primii ani de după Revoluţie, dar indezirabilă în programele televiziunii publice. Daniela Gyorfi a abordat aceeaşi dezinvoltură, care a făcut-o celebră, şi în relaţiile cu bărbaţii.”Fostul meu soţ nu mi-a înţeles cariera, el a tot insistat să plecăm din ţară. Divorţul a fost bun pentru amândoi”, mărturiseşte Gyorfi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu