27 aprilie 2015

Cat de urat s-a purtat Monica Gabor la prima expozitie a Irinucai. A venit in secret si...

Cat de urat s-a purtat Monica Gabor la prima expozitie a Irinucai. A venit in secret si...
Show de zile mari facut de Monica Gabor la prima expozitie de pictura a fiicei sale, Irina Columbeanu. Vedeta nu si-a lasat fata sa discute cu invitatii veniti la vernisaj, iar la un moment dat a plecat cu ea pe furis. "Strang din dinti si tac din gura", a fost replica lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, stabilita de trei ani in America, isi vede rar fiica, iar atunci cand o face reuseste sa starneasca adevarate controverse. Ea a venit in tara in mare secret si a luat parte la deschiderea expozitiei la care fiica sa are nu mai putin de noua tablouri.

Monica Gabor nu a lasat-o pe Irina sa vorbeasca deloc cu invitatii sau cu presa si a tras-o mereu de mana de fiecare data cand aparea in fate ei cate o camera de filmat.
Apoi, fara sa isi anunte fostul sot, cel in custodia caruia se afla Irinuca, Monica si-a luat fata si a plecat de la vernisaj. Incidentul i-a picat cum nu se poate mai rau omului de afaceri, mai ales ca Monica a dus-o pe Irina in casa unei prietene pe care Irinel Columbeanu nu o place deloc. "Strang din dinti si tac din gura. Nu vreau sa comentez", a declarat Irinel Columbeanu pentru Libertatea, evitand sa intre in polemici cu fosta sa sotie.

Irina Columbeanu, in varsta de 7 ani si jumatate, urmeaza cursuri de pictura, canto, pian si inot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu