30 aprilie 2015

Carmen Iohannis renunta la rochiile scurte? Cine o va imbraca pe Prima Doamna


Alegerile vestimentare ale lui Carmen Iohannis, Prima Doamna a Romaniei, au fost mereu analizate, apreciate sau criticate. Se pare insa ca rochiile sale scurte purtate la inceputul saptamanii in Italia au starnit idignarea designerilor. Oare acesta sa fie motivul pentru care sotia presedintelui l-a vizitat ieri pe Stephan Pelger?

Marti, Carmen Iohannis i-a facut o vizita lui Stephan Pelger, la atelierul din Capitala si, potrivit creatorului de moda, intalnirea s-a incheiat cu succes, urmand ca pe viitor intre cei doi sa existe o colaborare.

”Astazi a fost o zi cu totul speciala!!! Am facut sfestania atelierului, am avut multe intalniri, iar ultima s-a incheiat chiar cu Prima Doamna a Romaniei, o adevarata prezenta eleganta si, din cate mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta noua colaborare”, a scris Stephan Pelger pe Facebook, vizibil incantat de faptul ca va lucra pentru Carmen Iohannis.


Stephan Pelger este unul dintre designerii romani celebri atat pe plaiurile mioritice, cat si in afara granitelor. El este preferat de vedete autohtone precum Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu