3 aprilie 2015

Carmen Iohannis, fotografii inedite din tinerete. Vezi cum arata prima-doamna in costum de baie si cum petrecea cu prietenii!

Carmen Iohannis, fotografii inedite din tinerete. Vezi cum arata prima-doamna in costum de baie si cum petrecea cu prietenii!

Carmen Iohannis, prima doamna a tarii, a fost o fire activa inca din tinerete. Recent au aparut in presa si cateva fotografii care arata o alta fata a primei-doamne a Romaniei.

Chiar rudele lui Carmen Iohannis au marturisit ca sotia presedintelui a fost mereu sociabila si i-a placut sa iasa cu prietenii.

"Era o fire prietenoasa, sociabila, mergea peste tot cu Klaus, el fotografia tot, e foarte pasionat de fotografie, de aceea nici nu apare in multe ipostaze, pentru ca el le facea!", a marturisit, pentru wowbiz.ro, Doina Lazurca, ruda cu Carmen Iohannis (54 de ani), care locuieste acum in casa parinteasca a actualei prime-doamne.


La plaja, dar si prin excursii sau in vizita pe la prieteni, Carmen si Klaus, care s-au casatorit in toamna lui 1984, mergeau cu Dacia alba a presedintelui, care apare in mai toate cadrele rare pe care familia Lazurca le-a pastrat ca amintire. "Putina lume stie, dar Klaus chiar are un foarte dezvoltat simt al umorului! Este un om serios, a fost asa mereu, dar cand e de gluma chiar e printre primii!", a mai spus tanti Doina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu