21 aprilie 2015

Bizar! De ce poarta Bebe Cotimanis mereu matanii

Vocea dura a lui Bebe Cotimanis, pe care toti am recunoaste-o dintr-o mie, te-ar face sa crezi ca actorul e un om aspru si fara frica de Dumnezeu. Culmea, juratul de la "Romanii au talent" de care se tem toti concurentii e mai bland si mai credincios decat si-ar fi imaginat oricine.


Multa lume s-a intrebat de ce poarta Cotimanis matanii la gat si nu se multumeste doar cu cele discrete, de la incheietura mainii.
De altfel, chiar in fotografia de prezentare a juriului, la gatul lui Cotimanis se vede siragul de matanii. Bebe Cotimanis le-a marturisit prietenilor ca nu era chiar usa de biserica pana cand a intalnit un calugar care i-a schimbat radical viata. El a fost cel care l-a facut sa se indrepte spre Dumnezeu si sa se casatoreasca cu femeia cu care traia de ani buni."Ne-am hotarat de Boboteaza. Am vrut si binecuvantarea celui de Sus", spunea Bebe Cotimanis referindu-se la momentul in care si-a cerut iubita de sotie.
Convins fiind ca Divinitatea a avut un rol esential in viata sa, actorul a decis sa nu se mai desparta de matanii nici cand se imbraca elegant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu