7 aprilie 2015

Bendeac, mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: Nu ai vrea tu să te retragi din acest mediu al anormalității?Mihaei Bendeac a comentat, marti, scandalul pornit dupa ce Mihaela Radulescu a scris un articol tendentios la adresa homosexualilor.

“In industria asta a nostra, a showbiz-ului, sunt foarte multi gay. La machiaj, la par, la costume, in balet. Si pe afara. Ma rog… Nu importanti. Elton John, baiatul ala de era solist la Queen, ma rog…

Nu ai vrea tu sa te retragi din acest mediu al anormalitatii? Cred ca Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise in BOR. Ca le poti aduce imagine, bani”, a notat pe Facebook Mihai Bendeac intr-o scrisoare adresata juratului Romanii au talent.

Acesta ii transmite vedetei de televiziune ca amandoi stiu ca daca vrei sa castigi o mare masa de public “needucat, pleava cum s-ar spune, cel mai simplu, e sa critici minoritatile de orice fel. Mai ales cele sexuale”.

Mihai Bendeac a precizat inca de la inceput care este parerea sa personala despre Mihaela Radulescu, vrand sa nu i se interpreteze gresit mesajul. “Esti un prezentator tv bun. Ai verb, nasti controverse, ai un marketing personal destept construit”, a spus actorul.

Artistul mai scrie ca homosexualii nu ales sa fie asa doar pentru ca vor ei, ci asa se nasc.

“Din atitudinea ta vizavi de homosexualitate inteleg, prin folosirea termenului ‘anormal’, ca persoanele care sunt atrase de acelasi sex, o fac din placerea de a ‘pacatui’ sau ceva de genul. Adica un gay este, de fapt, atras de femei, dar alege a fi gay ‘de-al dracu’.

Poate ca nu te intereseaza. Dar multi, foaaaarte multi tineri din lumea asta au trait sau traiesc drame de neconceput, altii si-au pierdut viata, altii s-au sinucis. Unii chiar la varste gen 14-15 ani. Nu au suportat presiunea sociala. Nu au inteles de ce Dumnezeu (da, si ei cred in Dumnezeu sau intr-o forma de Divinitate) i-a nascut altfel si, mai ales, de ce sunt tratati astfel de catre cei din jur”, a continuat Bendeac.

Plecand de la folosirea cuvantul “anormal”, Mihai Bendeac isi continua scrisoare vorbind despre “double slit experiment” si despre “bosonul Higgs”, supranumit “particula lui Dumnezeu”.

“Tu, scumpa doamna, ai auzit de ‘double slit experiment’? Ai auzit de bosonul Higgs? Aceste doua chestiuni sunt atat de ravasitoare, schimba atat de mult TOT ce stiam despre viata, existenta, lume, incat a folosi cuvantul ‘anormal’ despre o chestiune strict genetica, in mileniul 3, este un semn, iarta-ma, de imbecilitate. Sau, macar, de lipsa crunta de informare”, a adaugat Bendeac.

Mai mult, actorul a precizat ca multi oameni il considera homosexual si ca el nu va nega niciodata acest lucru, pentru ca nu vrea sa se inteleaga ca lucrul acesta ar fi ceva rau.

“In incheiere, iti reamintesc ce te-am rugat. Pune mana pe o carte si documenteaza-te despre aceste doua uriase descoperiri/intrebari: ‘double slit experiment’ si ‘bosonul Higgs’. Apoi, hai sa mai vorbim despre ‘anormalitate’. Cu drag, Mihai Bendeac”, a notat el in incheiere.

Scandalul a pornit dupa ce Mihaela Radulescu a publicat pe blogul sau un articol in care si-a exprimat punctul de vedere referitor la comportamentul homosexualilor, punctand ceea ce o deranjeaza.

“Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar lasati-mi si mie libertatea de opinie… ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv”, a scris ea.

Luni, Asociatia Accept a transmis ca vedeta a atacat intr-un mod tendentios comunitatea LGBT.

“In lumina acestor afirmatii, reamintim publicului larg ca persoanele LGBT nu reprezinta a amenintare la adresa familiei sau a majoritatii heterosexuale. Nevoile fiecaruia dintre noi – de a fi recunoscut, vizibil, acceptat si apreciat pentru cine suntem ca persoana – sunt aceleasi pentru toti oamenii.

Toti suntem protejati de aceleasi legi si autoritati ale statului si avem dreptul egal de a fi auziti si vizibili in spatiul public, de a ne exprima liber fara a leza oamenii din jurul nostru”, potrivit comunicatului Asociatiei Accept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu