3 aprilie 2015

Bahmu si-a injurat copiii in ultimul hal: "Dobitocule, imbecilule, oligofrenule, sa te ia dracu'! Mai bine faceam un rahat decat sa te fac pe tine"- Prietenii ei sunt convinsi ca ar fi trucata inregistrarea! Intra si asculta si tu sa te convingi singur

Prigoana spunea in urma cu cateva zile ca are inregistrari in care Adriana Bahmuteanu si-ar jigni si injura baiatul. Acum le-a dat la WOWbiz.Omul de afaceri sustine ca a primit acele inregistrari si ca a fost socat de ce aude. 

Pe acele fisiere audio se aude o femeie care vorbeste in ultimul hal cu un copil care ii umblase in telefon. Oare chiar este Adriana Bahmuteanu? 


"Ti-am luat si tu faci special asa? Nici la Lauder nu te mai duc! Nu te mai duc nicaieri! La puscarie cu tine! La puscarie, fir-ai al *** sa fii, ca nimic nu meriti! Ce ai cautat in telefonul meu, sa imi stergi numerele? Vreau sa stiu! Vreau sa stiu de ce! Uita-te la mine, dobitocule, ca vorbesc cu tine!

Bai, dobitocule, uita-te la mine! De ce mi-ai sters numerele din telefon? De ce? Hai sa vezi ce draci te iau pe tine! Bine! Hai sa vezi ce draci te iau! Nimic nu mai pupi! Nici tablet! Nimic! La revedere! S-a ras tot! Pleaca, Mario, pleaca tot! Fir-ai al *** sa fii! De imbecil! Fir-ai al ***! Al ***, dar toate numerele le stergi? Cretinul *** care esti! De ce mi le-ai sters? Uite, si numarul lui Cami! *** ***, sa vezi ce bataie mananci! Stai sa vezi ce bataie mananci! Ba da! Ba da! De ce mi-ai sters numerele? *** *** *** care te-a facut, de boul dracului! Ca am facut un bou! Mai bine faceam un *** la jar decat pe tine! Fir-ai al *** de cretinul ***! Special faci! Sa ma enervezi!
Te omor cu bataia! Deci stii cum? Te calc in picioare! Fir-ai tu al *** sa fii!

Lasa-l in pace pe fratele tau, ca acum te dau jos! La primul politist pe care-l vad, te dau jos! La primul politist de pe strada!

Baietelul: DAR MA BATE EL!

Bahmu: Primul politist de pe strada pe care-l vad, te-am dat jos! Ai inteles?

Baietelul: NU VREAU!

Bahmu: "Ba da! Ti-am zis, boul ***, ca trebuie sa o sun pe directoare! Idiotule care esti! De ce mi-ai sters numarul directoarei? Idiotule! De ce? Ce a fost in capul tau? Te intreb, ca trebuie sa vorbesc cu directoarea, sa imi dea niste harti acum! Idiotule! Pentru chestia asta… Deci a plecat Mario, au plecat toti! Nimic nu mai vezi de la mine! Nimic! Nimic! Mananci paine goala, atat! Paine goala mananci, idiotule, daca esti prost! Atat! Doar apa bei si doar paine goala mananci, daca esti idiot! Poftim? Dormi pe canapea, la tine, acolo! Dormi singur! La revedere! Ba da! La revedere! Pa! Deci pe canapea dormi! De ce mi-ai sters numerele, cand te-am rugat de o suta de ori sa nu mi le mai stergi? Daca esti idiot, idiotii se duc la spitalul de idiotic! Ai inteles?"

Bahmu: De ce, cand eu trebuia sa o sun pe directoare? De ce faci tu de-astea? De cretin ce esti! Ca esti un prost! Daca esti un prost, te duc la prosti! Eu nu am ce sa fac cu prostii, ai inteles? Eu nu vorbesc cu prostii! Gata, Eduard, da-mi-l pe Nintendo, hai! Si tu de ce trantesti scaunul la gradinita, ca te ia dracul si pe tine acum! Ia zi! De ce? Sa ma puna alea pe mine sa platesc? Scaunul tau, mai? Ia zi! De ce? De ce? Tu nu stii sa te joci frumos, ca ceilalti copii? Esti prost? Daca esti prost, te duc si pe tine la spitalul de prosti! Poti sa te joci frumos, da? Daca mai faci ca un idiot, te duci la idioti! Da?
Vino-ncoace, *** *** *** de idiot! Vino-ncoace! Vino-ncoace, sa iti pun caciula pe cal! Vino-ncoace! Stai cuminte aici! Deci nu mai ai voie tableta, nu mai ai voie nimic! Gata Mario, tableta! Fir-ai al *** de oligofren! Dar chiar m-am saturat de figurile tale! Numai prostii faci! Vorbesti urat, imi stergi numerele din telefon! Fir-ai al *** sa fii! *** *** ***! Nu! Nu!
Da-mi tableta! Hai!

Baiatul: NU!

Bahmu: Nu ma face sa te alerg! Imbecilule ce esti! Daca mai faci asa, te duc la Politie! O singura prostie daca mai faci! Lasa-le *** de cateva milioane, dar de ce imi scoti ochii? Avem prea multe milioane, sa le cumpar eu?
Un inginer de sunet a ascultat acea convorbire si spune ca cineva a umblat pe acea inregistrare intr-un studio profesionist. "Vocile de copii nu sunt raspunsuri de copii, nu sunt plansete sau chiuituri de copii care sunt batuti. Sunt efecte adaugate din studio, pentru ca se aud cu reverberatie, adica pe inregistrare se aude, in coada cuvintelor, un ecou de pestera. Asta inseamna ca sunt duplicate peste banda telefonica, peste semnalul audio original. Asa cum se aude vocea Adrianei Bahmuteanu pe aceste inregisrari, tot asa ar fi trebuit sa se auda si vocile copiilor, pentru ca erau in apropiere, nu erau la distanta mare. E clar ca este o inregistrare la care s-a umblat", a declarat specialistul pentru WOWbiz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu