26 aprilie 2015

AVEM DOVADA ! Fosta sotie a lui Costin Marculescu se prostitueaza ! '' Se f*** e pe 300 lei va asigur eu '' ! Un fost prieten detoneaza BOMBA despre ea


Fosta sotie a lui Costin Marculescu pare a fi dama de companie a multor barbatii din Capitala,se pare ca aceasta ar fi cuvenit sume fabuloase de la barbatii cu care a intretinut relatii sexuale.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,un fost prieten a lui Ella Nae ,detoneaza bomba si explica cum aceasta ar fi fost dama de companie in Capitala ; ''Mi-e greu sa inteleg situatia  pe care o are de acum,si nu inteleg de ce iubitul ei actual cu care sta nu o paraseste cand ea este o c*** de 300 lei,o intamplare prin Bucuresti cu ea ,eu am ajutat-o foarte mult eu am intodus-o in televiziunii mai mult si am ajutat-o cu ce am putut dar cum intamplarea si prieteni falsi sunt mereu,mi-am dat seama acum de ea cine este si ce va fi pe viitor doar o simpla femeie care fraieste barbati si il inseala pe iubitul ei actual,relatia de prietenie intre mine si ea s-a terminat deoarece i-am vrut binele din lume si i-am explicat unele situatii sa numai faca sex pe bani ca are un om de calitate acasa si ca omul acela ii plateste chiria,ea nu are un ban si nici serviciu,datorita omului acela ea sta in Bucuresti si supravietuieste ca ea vai de mama ei de saraca ce este,este o individa notorie care stie sa profite si sa isi tradeze prietenii care o ajuta,i-am oferit o mana de ajutor dar se pare ca aceasta idivida notorie si ordinara care nu stie decat sa injure si sa jigneasca oamenii care o ajuta '' / Regret ziua in care am cunoscut-o si i-am oferit un sprijin mare acestei femeie de 2 lei '' a declarat ,fostul ei prieten,Marius Baldovin pentru Gazeta Mondena.


Prietenia dintre fosta sotie a actorului Costin Marculescsu si cantaretul de muzica populara Marius Baldovin a durat ceva timp,pana cand cantaretul si-a dat seama de fosta sotie a lui Costin Marculescu cine este de fapt.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Un comentariu:

  1. toata zona iancului o cunoaste pe aceasta femeie,e o femeie care se vinde usor.Am avut-o si eu pe asta

    RăspundețiȘtergere