21 aprilie 2015

Anca Turcasiu, implicata intr-un nou scandal. Sotul sau este acuzat ca si-a abandonat copilul!Dupa ce anul trecut a fost implicata intr-un scandal imens, Anca Turcasiu este din nou in atentia presei tabloide.
Un prieten apropiat al sotului sau, stomatologul Cristian Georgescu, a dezvaluit de curand, pentru acesta a avut un trecut tumultuos si ca si-a abandonat copilul si sotia pentru artista.

"In urma cu vreo 20 de ani, Cristi s-a casatorit cu Tara, in Romania, apoi au pecat impreună in SUA. El a muncit la un hotel din Sacramento, parca masinile clientilor si le cara bagajele. Anca s-a cazat la hotelul la care lucra el si asa s-au intalnit. Cand a cunoscut-o pe Anca Turcasiu, fetita lui Cristi avea aproximativ patru ani. El s-a indragostit pe loc de Anca si a decis sa isi paraseasca familia. A divortat de Tara si si-a abandonat copilul. Nu i-a platit nici macar pensie alimentara. A fugit cu Anca in Romania si nu s-a mai intors"
, a declarat un apropiat al lui Cristi Georgescu.


Anul trecut, Anca Turcasiu a povestit si ea cum l-a cunoscut pe sotul sau, insa a avut o alta varianta. Vedeta a marturisit ca l-a cunoscut pe medic in America, pe cand se afla la un concert.

"Georgescu o cunostea pe Stela si s-au imbratisat. Atunci m-am uitat sa vad daca are verigheta. A fost pentru prima data in viata mea cand m-am uitat la un barbat sa vad daca are verigheta", a povestit Anca Turcasiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu