21 aprilie 2015

Anca Cârcu se transformă...pe pământ spaniol. A revenit în politică și spune că nu o mai interesează România

În 2014, Anca Cârcu, bistrițeanca ce a dat de pământ cu Gigi Becali și cu Vadim Tudor, a părăsit România pentru mai însorita Spanie. După mai bine de jumătate de an de la schimbarea domiciliului, Anca s-a hotărât să revină în politică, de data aceasta în ograda unui partid spaniol. Despre pământul natal spune că nu o mai interesează momentan.


În 2014, Anca Cârcu a părăsit România, stabilindu-se în Spania. Mai bine de jumătate de an în România nu s-a mai auzit nimic de bruneta care a dat de pământ cu Gigi Becali și cu Vadim Tudor.

La mai bine de jumătate de an de la schimbarea domiciliului, Anca ne anunță că revine în politică, înscriindu-se în partidul spaniol Nueva Canarias.

„Calitatea mea în partidul Nueva Canarias este coordonator pe Europa pe problemele emigranților. Sunt înconjurată de doctori, avocați, doctori universitari, sociologi și oameni grei de afaceri. Este un partid care contează și există pe eșicherul politic în Spania”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Anca Cârcu.

Aceasta spune că este mult mai respectată în Spania decât a fost în România și că nu prea se gândește să se reîntoarcă în țara natală.

„România va rămâne pentru mine o țară a tuturor posibilităților, o țară plină de corupți, mincinoși și falși. Se va schimba numai atunci când vom forma un întreg...rămâne speranța. Nu îmi este dor de România”, mai spune bruneta.

Bistrițeanca Anca Cârcu a intrat în atenția presei naționale după ce plângerile sale la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au dus la amendarea lui Vadim Tudor și respectiv la amendarea lui Gigi Becali, după ce aceasta a fost numită de cei doi „centuristă”, „femeie de doi lei” sau „prostituată”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu