19 aprilie 2015

"Am bătut la uşa unei televiziuni şi 9 luni am insistat să lucrez cu ei". Debutul unui prezentator în televiziune

alexandru constantin click emisiune
Şi-a dorit să aibă o carieră în televiziune încă de mic şi, după ani de muncă şi perseverenţă, a reuşit. Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunilor "Click!" şi "Constantin 60", de la Prima TV, povesteşte cum a ajuns să-şi vadă visul împlinit.
Alexandru Constantin şi-a început cariera la o televiziune locală din Oradea, unde a ajuns să lucreze după ce, pur şi simplu, a bătut la uşa postului TV şi a spus că îşi doreşte să muncească în acest domeniu.
alexandru constantin click emisiune
Nu i-a fost uşor, dar după nouă luni pe insistenţe pe lângă cei de la postul local din Oradea a reuşit.
"Aveam 14 ani când, pentru prima dată, m-am întrebat: cum ar fi sa lucrez în televiziune? Mă atrăgea mult acest domeniu, așa că mi-am luat inima in dinți și am bătut la ușa televiziunii locale din Oradea. Aproape nouă luni am mers în fiecare săptămână pe acolo si insistam că vreau să lucrez pentru ei. Într-un final, ca să scape de mine probabil, mi-au dat să prezint o rubricuță cu știri mondene în emisiunea matinală. Am fost cel mai fericit atunci", îşi aminteşte prezentatorul TV.

Deşi şi-a văzut împlinit visul de face o carieră în televiziune, Alexandru Constantin vrea să treacă, în viitor, la un alt nivel: actoria. Acest vis, neîmplinit până acum, va căpăta prioritate în viitor, căci prezentatorul TV nu a abandonat ideea de a deveni, într-o zi, actor. "Cel mai mare vis al meu rămâne, în continuare, acela de a face actorie. Deși nu am timp acum să mă ocup de el, o voi face în anii care urmează", a mai spus Alexandru Constantin, potrivit iClara.ro.
Pe Alexandru Constantin îl puteţi vedea, de luni până joi, de la ora 23:30, la emisiunea Click!, dar şi în fiecare dumincă, de la ora 22:30, la emisiunea "Constantin 60", pe Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu