31 martie 2015

Xonia si-a tras iubit de 20 de ani: "Am discutat despre casatorie" - Albert este innebunit dupa ea! Ii gateste si ii face toate poftele

Dupa ce s-a despartit de F Charm, Xonia nu a mai aparut in presa cu altcineva.Au trecut cativa anu de cand Xonia si F Charm nu mai formeaza un cuplu, iar artista si-a refacut viata. Artista de 25 de ani a dezvaluit ca de un an se iubeste cu un tanar, pe nume Alberto, care este cu 5 ani mai tanar decat ea.

"Am fost Australia am fost să îi văd pe părinţii mei şi am stat două luni de zile. Am fugit de iarnă, pentru că acolo e cald. A fost o vacanţă foarte frumoasă. Şi l-am dus şi pe iubitul meu. Am un iubit de aproape un an de zile. L-am dus să îmi cunoască şi el oraşul meu, Melbourne. Noi suntem foarte originali în felul în care ne alintăm, nu cred că vom cunoaşte oameni în curând, care să aibă astfel de alinturi. Nu ştiu, le găsim, le inventăm. Părinţilor mei le place foarte mult de el şi ne zic că ne potrivim împreună. El nu e din showbiz, important este că suntem fericiţi, până la urmă nu contează din ce domeniu este. Uite că s-a nimerit pentru mine ca el să nu aibă nicio legătură cu industria asta. Nu ştiu dacă o să mă mărit, nu cred că un act ne apropie mai mult, îţi spun sincer. Avem o relaţie serioasă, suntem obligaţi unul faţă de celălalt prin respect. Am mai discutat despre nuntă, orice cuplu vorbeşte despre asta, dar încă nu am fost cerută oficial. Ne bucurăm de fiecare etapă a relaţiei noastre şi ne iubim. Da, are doar 20 de ani, dar este foarte bine crescut de părinţii lui şi este foarte matur pentru vârsta lui. Ne-am mutat împreună, îmi găteşte. Sunt foarte încântată de el, este un om minunat," a declarat "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu