9 martie 2015

Voltaj reprezintă România la Eurovision 2015! Pe ce loc crezi că ne vom clasa?

Spectacol, muzică şi emoţie în finala naţională Eurovision 2015! Voltaj este trupa care va pleca, în mai, la Viena, capitala Austriei, pentru a reprezenta România la ediția din acest an a cunoscutei competiții muzicale.

Trupa Voltaj a câştigat finala naţională Eurovision 2015 cu piesa "De la capăt", fiind cei care vor reprezenta România la Viena. Voltaj a obţinut un total de 24 de puncte.

"Mulţumim frumos. Am fost emoţionat când am intrat pe scenă şi publicul mi-a şters toate emoţiile. Sunt convins că şi juriul, şi publicul a votat cu sufletul şi cred ca mesajul nostru se va face auzit şi în Europa", a declarat Calin Goia, solistul trupei, în cadrul emisiunii Eurovision, de la TVR 1.

Pe locul doi, cu 18 puncte, s-a clasat Luminiţa Anghel cu piesa "A milion stars". Locul trei este ocupat cu 15 puncte de Ovidiu Anton cu piesa "Still Alive".Aparițiile scenice ale competitorilor au fost evaluate prin vot, atât de juriu, cât și de către telespectatorii care și-au putut alege favoriții trimițând sms-uri, odată ce s-a anunțat îndemnul "Start vot!”. Aprecierile specialiștilor chemați să jurizeze, dar și cele ale publicului au contat în mod egal, câte 50%.

Spectacolul a început la ora 20.30 și a avut loc la Sala Polivalentă din Craiova. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Ruslana, câștigătoarea ediției din urmă cu 11 ani a concursului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu