12 martie 2015

VIDEO ! Un concurent de la X Factor traieste o adevarata drama : '' Am fost abandonat la casa de copii '' ! Vezi cum isi explica drama concurentul !

Lucian Isar, concurentul care l-a dat gata pe Banica jr. la “X Factor”, are o poveste de viata impresionanta! A fost abandonat la casa de copii si isi duce traiul de pe o zi pe alta.
Dincolo de evolutia lui de pe scena concursului de talente, Isar este o persoana simpla, amarata, care isi castiga banii greu si cu multa truda.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Lucian Isar cel care l-a facut pe Stefan Bnaica Jr sa rada ne-a dat un INTERVIU despre viata lui  ''Cu greu este viata si nu doresc la nimanui sa treaca prin ce am trecut,am fost abandonat de mic copil in orfelinatul din Slatina desi acum imi cunosc parintii dar nu vreau sa tin legatura cu ei pentru ca nu au stiut sa ma pretuieasca,astfel de ce sa port sau sa tin o legatura stransa cu ei,eu ma descurc singur am o iubita ''a declarat Lucian Isar pentru Gazeta Mondena.

VIDEO:

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu