27 martie 2015

VIDEO ! Un cantaret de la noi il desfiinteaza pe Cristi din Banat : '' Nici talent nu are '' / '' II ofer eu lectii de canto ''! Vezi despre ce cantaret este vorba si cine vrea cu orice pret sa il desfiinteze pe celebru Cristi din BanatMulti oamenii il invidieaza pentru succesul fulminat a celebrului Cristi din Banat dar si succesul lui are uneori de suferit.


Cântăreţul Cristi din Banat a revenit în atenţia internauţilor după ce o parodie după celebra sa melodie, "Ca o apă cristalină", a devenit viral. În imagini, un tânăr stă într-o cadă plină cu apă şi petale de trandafiri în timp ce fredonează versurile melodiei care a făcut furori atât în România, cât şi în Spania.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,cantaretul de muzica populara Marius Baldovin s-a filmat in timp ce acesta il vrea pe Cristi din Banat sa il elimine din showbiz-ul romanesc '' Ne-am saturat de homosexuali in Romania,a plecat Naomi si Tarky si a venit un alt frustrat care sufera de vedetism,Cristi din Banat nu e o persoana cine stie ce ,el s-a remarcat cu videoclipul care l-a facut dar nicidecum talentul sau sa il faca cunoscut,e praf in muzica,ma angajez sa-i ofer lectii de canto '' a declarat Marius Baldovin intr-un filmulet .

VIDEO :

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu