12 martie 2015

VIDEO ! Rafaelo Varga vorbeste despre proiectele sale muzicale ! INTERVIU


Băiatul care a impresionat cu vocea lui, până la lacrimi, o țară întreagă, nu duce o viață prea bună la casa de copii Roua –Hurezu Mare, așa cum era și de așteptat. A visat mult să ajungă artist, și încă își dorește asta, dar directorii de la protecția copilului Satu Mare îi pun bețe în roate și îi interzic să participle la activități legate de muzică.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , concurentul de la X Factor ,Rafaelo Varga a povestit prin intermediul unui interviu propus de reporterii Gazeta Mondena,tanarul a vorbit despre drama lui din orfelinat dar si cum a fost abandonat ''Am fost abandonat in primul an de viata de doua ori am fost abandonat de mama,m-a abandonat intr-un orfelinat ,dupa care am fost adus intr-un orfelinat privat din Satu-Mare ''a explicat Rafaelo Varga pentru site-ul Gazeta Mondena. 


Vrea sa ajunga jurnalist de profesie 

Concurentul de la X Factor,vrea cu orice pret sa urmeze si o  Facultatea de Jurnalism deoarece hobby-ul lui este acela de a fi un jurnalist ''Imi doresc foarte mult sa urmez o facultate de jurnalism ,imi doresc sa fiu prezentator de stiri sau reporter ''a spus Rafaelo Varga pentru Gazeta Mondena.

O sa scot cat mai multe proiecte pentru fanii care ma iubesc 

Sătmăreanul Rafaelo Varga, concurentul care anul trecut a impresionat o țară întreagă la X Factor, a fost adoptat de o familie din capitală.
Rafaelo s-a stabilit în București, orașul în care dorește să își facă o carieră în muzică și televiziune. Toate aceste vise ale lui se pot împlini cu ajutorul familiei care l-a adoptat. „M-au văzut la X Factor, mi-au scris pe facebook, apoi ne-am împrietenit . M-au vizitat de ziua mea la Satu Mare, apoi m-au luat la ei de sărbători, iar acum m-au luat definitiv la ei. Nu știu cum să le mulțumesc pentru că am o familie care mă susține atât financiar cât și spiritual, să îmi îndeplinesc visul”, spune Rafaelo Varga.

Ajuns în București, tânărul din Satu Mare a fost acceptat să facă practică la Antena 1. Totodată, Rafaelo face cursuri de canto gratuit, iar un artist l-a luat la studioul lui.Tânărul din Satu Mare a început să facă canto la Școala „Art Music”, cu profesoara Mădălina Carcota. În paralel, a început să lucreze cu Boier Bibescu și împreună pregătesc o piesă, cu care speră să ajungă pe radio.

VIDEO :

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu