13 martie 2015

VIDEO ! Nicola iti vorbeste despre noile sale proiecte muzicale ! INTERVIU


Nicola este una din cele mai puternice cantarete de muzica usoara,si cand spunem asta ne bazam de obicei pe artistii consacratii care scot hit dupa hit.Nicola vorbeste despre noul ei single ''Addicted to your love''care a luat amploare atat la radiouri romanesti dar si pe internet.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Nicola a vorbit despre noul ei single ''Addicted '' dar si de locul ei preferat in Capitala ''Intentionez sa filmez un videoclip la noul meu single ( ADDICTED TO YOUR LOVE) in studio, unde voi petrece multe ore, asa cum sunt obisnuita dealtfel. Am gandit ideea si apoi mi-am chemat prietenii cu care voi lucra la acest clip. Piesa a fost refuzata la preselectiile pentru Eurovision dar eu si compozitorul britanic William Taylor am stabilit de comun acord sa o promovam. Este interesant ca anul acesta am primit 8 piese, de la compozitori din afara tarii, care-si doreau sa participe la selectia Eurovision Romania, dar eu am ales sa fiu " Addicted to your love". Iubesc piesa asta si mesajul pe care il transmite. Mi se pare atat de frumos sa fii dependent de dragostea omului pe care il iubesti. De aceea , o prima versiune a acestei piese a fost postata pe facebook-ul meu NicolaOfficial, inainte de sarbatoarea noastra Dragobetele, urmand ca versiunea finala sa apara odata cu videoclipul'' a explicat Nicola pentru site-ul Gazeta Mondena.

VIDEO :


(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu