1 martie 2015

Un profesor de religie, surprins in ipostaze neortodoxe cu o tanara de 16 ani. Reactia Arhiepiscopiei Bucurestilor


Scandal de se cutremura cerul la Valea Calugareasca. Un profesor de religie a fost surprins intr-o ipostaza indecenta cu o adolescenta in varsta de 16 ani.Doua colege de-ale fetei i-au gasit pe cei doi in timp ce isi consumau idilia. Vestea s-a raspandit ca un tunet pana la Arhiepiscopia Bucurestilor.

Dascalul este anchetat acum pentru agresiune sexuala, iar superiorii lui anunta ca daca se vor adeveri faptele ii vor retrage binecuvantarea.

Erau singuri in laboratorul de religie si nefiresc de apropiati, au povestit cele doua fete de clasa a X-a, care i-au povestit directorului ca dascalul si adolescenta de 16 ani, erau mult prea apropiati.

Profesorul, in varsta de 39 de ani, este vaduv, dupa ce si-a pierdut sotia intr-un accident acum doi ani. Dascalul neaga presupusa relatie indecenta cu eleva sa. El sustine ca a fost rugat de mama tinerei si de directoarea scolii sa discute cu ea. Adolescenta trece printr-o perioada dificila in urma unor tensiuni aparute intre parinti.

Tatal fetei: "Fata e retinuta, nu vrea sa spuna nimic. E ceva dubios, nu vorbeste, nu raspunde".

Ceilalti elevi il descriu pe profesorul de religie ca pe un barbat deschis in relatia cu adolecentele, dar care nu ar avea un limbaj tocmai ortodox. Din acest motiv anul trecut, in toamna, a fost mustrat de conducerea liceului.

In prezent, profesorul a intrat atat in vizorul politistilor, cat si in cel al superiorilor de la Arhiepiscopia Bucurestilor.

Daca in urma anchetei se va stabili ca dascalul a incercat sa profite de fata in varsta de 16 ani, el risca inclusiv inchisoare nu doar excluderea din invatamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu