23 martie 2015

Un concurent de la X Factor il desfiinteaza pe Cristi din Banat : ''Sambata am cantat cu el si si-a pierdut versurile acasa '' !

Cristi din Banat a ajuns cunoscut dupa ce ultimul sau videoclip a ajuns viral pe internet
Un concurent de la X Factor,face dezvaluiri uluitoare la regele kitsch-ului de pe Youtube! Cristi din Banat si il declara pe acesta ca si-a pierdut versurile acasa .


Lucian Isar,caci despre el este vorba,il acuza pe Cristi din Banat ca si-a pierdut versurile acasa si ca acesta s-a facut de rusine la un eveniment privat ''Sambata am fost la un eveniment din Bucuresti dar nu am stiut ca este si Cristi din Banat ce e drept ca nu m-a asteptam sa cante si el la eveniment,chiar am ramas surpins de invitatia organizatorilor,dar vreau sa va spun ca s-a facut de rusine in fata multor oamenii chiar si-a pierdut versurile acasa ,multa lume a zis ca eu cant mai bine ca el si ca au facut greseala mare ca l-au invitat pe Cristi,multi sunt suparati ca el a stricat evenimentul '' a explicat Lucian Isar pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu