4 martie 2015

Un cantaret de la noi il suspina de Dan Diaconescu ! '' Domnul Diaconescu m-a facut vedeta / '' Daca el nu exista eu nu existam in showbiz '' ! Vezi despre cine este vorba


Zi grea ieri pentru realizatorul de televiziune Dan Diaconescu. Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii decizia in procesul in care acesta a fost judecat pentru santaj. El a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.
Dan Diaconescu a fost ridicat de politisti, de la locuinta sa si dus la Penitenciarul Rahova. "Cred ca niciun roman nu mai are acum incredere in justitie. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul, acum ma inchid pe mine", a spus Dan Diaconescu, dupa ce a fost scos, cu catuse la maini, din locuinata sa din cartierul Primaverii.
Marian Valorosu',caci despre el este vorba si care sustine sus si tare ca patronulOTV-ului l-a remarct in lumea mondena,face marturisiri dupa ce a auzit vestea ca omul televiziunii,Dan Diaconescu a fost inchis la puscarie '' Daca domnul Dan Diaconescu nu exista,eu nu eram in showbiz,sunt foarte suparat pentru nedreptatea care este in Romania ,cum e posibil sa ei oamenii buni si sa faci ce vrei tu cu ei,Rusine justia asta pentru ce au facut cu domnul Dan '' a declarat Marian Valorosu' pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu