23 martie 2015

Scandal in showbiz! O blonda celebra a despartit-o pe Trasca de iubit! Avem dovada infidelitatii

Simona si Peter Kai s-au cuplat imediat dupa ce ea s-a despartit de fostul
De fiecare data crede ca el e alesul, insa norocul in dragoste chiar se lasa asteptat, pentru Simona Trasca. Dupa numai o luna, povestea ei de amor cu un libanez mai tanar s-a dus pe Apa Sambetei, tanarul dovedindu-se infidel.
Iubitul Simonei are bucurii la Denisa Botcari
A suferit atat de mult in amor, incat a vrut sa isi ia viata din acest motiv si nu o data, ci de mai multe ori! Si, tocmai cand credea ca a iesit soarele si pe strada ei, un nou eveniment neplacut a reusit sa-i smulga zambetul de pe buze si sa-i provoace lacrimi amare voluptuoasei blonde. Potrivit surselor noastre, se pare ca Simona Trasca i-a dat deja papucii lui Peter Kai, iubitul ei de origine libaneza, pe motiv de infidelitate.
Libanezul a demonstrat ca nu poate fi fidel
Ei bine, se pare ca decizia Simonei nu a fost una luata intamplatot, intrucat libanezului in varsta de 27 de ani inca ii surade viata de holtei si nu are niciun gand de relatie serioasa. Si, de cateva zile bune, Trasca a descoperit ca barbatul are o slabiciune pentru o alta blonda celebra din showbiz, respective Denisa Botcari, si nici macar nu s-a sfiit sa arate asta public. Ceea ce, pana la urma, se traduce ca lipsa de respect fata de Simona, iubita lui oficiala. Mai exact, fotografiile postate de Denisa pe contul de Instagram i-au starnit fantezii fierbinti libanezului, care i-a dat like-uri si i-a pus comentarii mai mult decat indraznete, demne de un barbat singur: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu