4 martie 2015

PRIMELE DECLARATI dupa operatia pe care a avut-o la silicoane ! Ella Nae vorbeste despre noiile silicoane


A vrut sâni mai mari, dar s-a ales cu dureri cumplite. Ella, soţia lui Costin Mărculescu, are probleme cu silicoanele.

După ce a recurs la operaţia de mărire a sânilor, bruneta a observat că unul dintre implanturi i s-a deplasat, iar acum are dureri cumplite.Aceasta mai susţine că durerile au fost din ce în ce mai mari, exact la scurt timp de la operaţie, deşi a respectat indicaţiile doctorului.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Ella Nae vorbeste pentru prima data de la operatia facuta ''Mulțumesc doctore Kasem! Am fost tratata mai mult decât omenește în acest centru de excelenta monza, Mulțumesc personalului medical pentru grija acordata. Pentru cei care nu știu înainte de cele doua intervenții chirurgicale la sâni, am suportat acum 7 ani o operație pentru fibro adenom intra și pericanalicular.....tumori la ambii sâni. ..operație care s- a încheiat cu succes! Știindu - mi trecutul referitor la sănătatea mea , teama cea mai mare a fost ca după prima intervenție , tumorile sa nu recidiveze! Logic ca am devenit temătoare văzând rezultatul final. Am mers periodic la control și am purtat bustiera timp de 2 luni și jumătate , având dureri insuportabile la sânul drept am fost asigurata ca sunt dureri post operatorii, am hotărât sa solicit un alt consult pierzându - mi încrederea! .Nu am de gând sa merg în tribunal nu solicit daune nimănui ..nu solicit scuze din partea nimănui, este dreptul meu sa am grija de sănătatea proprie '' a declarat fosta sotie a lui Marculescu pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu