27 martie 2015

Paula Iacob, la terapie intensiva la Floreasca! "Nu ma simt bine, am patru..."

FOTO : wowbiz.ro

Paula Iacob a ajuns la Spitalul Floreasca, la sectia de terapie intensiva.Celebra avocata s-a internat in urma cu aproximativ o saptamana, dar este foarte multumita de tratamentul de care a avut parte in tot acest timp.

"Ce văd eu la Terapie Intensivă este de neînchipuit. Nu am crezut vreodată că poate exista atâta solidaritate umană, atâta înţelegere, atâta dragoste faţă de om şi, dacă voi mai auzi vreodată pe cineva vorbind urât despre un medic sau despre vreun om care lucrează în sistemul medical, personal aş fi în stare să-i fac cel mai mare rău, pentru că oamenii ăstia trebuie respectaţi şi trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu că ni i-a dat.

Spitalul este extraordinar. Este curat. Nu am văzut atâta muncă. Medici tineri, femeie tânără nedormită stă în picioare 30 de ore. Să le văd pe starletele noastre care-şi arată picioarele, că picioare frumoase au şi fetele de aici, dar săracele de ele stau în picioare 30 de ore.

Nu mă simt bine, am patru suferinţe, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am dus nici la Londra nici la Viena ca să mă operez.Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să învăţ ceva de la cei lângă care sunt acum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această experienţă de viaţă", a spus Paula Iacob la Antena Stars.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu