25 martie 2015

Oana Roman a pus piciorul in prag: "E barbat, trebuie sa munceasca!"

Dragostea trece prin stomac. Este convinsa de asta Oana Roman, care i-a pus in vedere sotului ei, Marius Elisei, sa isi gaseasca rapid un loc de munca pentru a reusi sa contribuie si el la cheltuielile casei.

Oana Roman a decis de curand sa se reintoarca la vechea sa pasiune, televiziunea. Vedeta a acceptat oferta Antenei Star de a prezenta emisiunea "Star Salvator". Si cum ea va ajunge sa aduca un venit substantial in casa, este timpul ca si sotul sau sa se puna pe treaba. Cu aceasta ocazie, fiica celor doi, acum in varsta de un an, va intra pe mainile unei bone.
"Pentru mine, bona a fost o binecuvantare pentru ca eu am fost foarte bolnava. Din motive personale a hotarat ca vrea sa plece. De la sfarsitul lunii decembrie, nu a mai fost cineva permanent care sa se ocupe de Isabela. Nu e usor. Acum va fi si mai complicat. Marius trebuie sa inceapa sa munceasca din nou. E greu sa gasesti pe cineva care sa fie de incredere. Ai o teama sa iei pe cineva pe care nu-l cunosti. Avem nevoie de cineva care sa fie permanent anul acesta la noi in casa. E barbat, trebuie sa munceasca! Nu mai poate avea grija de Isabela", a declarat Oana Roman, luni, in emisiunea ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu