7 martie 2015

Nicola, dincolo de aparenţe: "Par puternică, dar plâng şi sufăr"

Nicola şi-a deschis sufletul în faţa Florentinei Fântânaru, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de aparenţe, de la Antena Stars. Artista a vorbit sincer despre familie şi despre momentele de vulnerabilitate.

Nicola a fost mai sinceră ca oricând şi a dezvăluit că puţine persoane au văzut-o tristă până acum. Mai mult, artista recunoaşte că are momente în care suferă şi plânge.

"Au existat discuţii în contradictoriu între mine şi familia mea. Fratele meu nu m-a lăsat să îl ajut. Mă întreba cine sunt eu să îmi dau cu părerea. Eu mă acuz că nu am răbdare. Nu poţi avea răbdare la nesfârşit. Nu pot să văd un om care se învârte în acelaşi cerc încontinuu. Eu am trăit anumite situaţii şi aşa am putut să îmi dau cu părerea. Am încercat 10 ani să le spun, dar nu s-a putut. Fratele meu mă acuza că eu sunt mereu fără probleme, că eu râd şi mă plimb. Nu îmi venea să cred ce spune. Par eu puternică, dar am şi eu momentele mele de slăbiciune. Şi eu plâng şi eu sufăr, chiar dacă nu arăt. De mică am fost aşa. Foarte puţini oameni mă ştiu exact aşa cum sunt eu", a declarat Nicola la Antena Stars.

Nicola a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani, alături de compozitorul Mihai Alexandru. Cei doi au divorţat în 2007 şi doar copiii pe care îi au împreună îi mai fac să păstreze legătura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu