4 martie 2015

Minodora este in stare de soc! Vila ei a fost sparta! Cand a intrat in casa, un barbat a sarit pe fereastra!

Minodora si sotul ei sunt in stare de soc. Au lipsit pentru 30 de minute de acasa si, la intoarcere, au gasit pe cineva in casa. Individul le-a ravasit toata casa si se pare ca nu a apucat sa ia mare lucru pentru ca a fost surprins in vila.

Liviu a incercat sa fuga dupa el, dar nu a reusit sa il prinda. "Am intrat in casa, am lasat baiatul sa doarma la o prietena. Cand am intrat in casa, o luase cineva la fuga. Liviu a vazut pe cineva, a sarit cineva pe geam", a spus Minodora la WOWbiz.

"Am simtit ca e frig cand am intrat in casa. Ma intrebam de ce e frig, de ce se face curent. Am crezut ca am lasat geamul deschis. Am vazut o umbra! A sarit pe geam", a povestit sotul Minodorei.

Deocamdanta, cei doi soti nu au sunat la politie. Ei au un suspect, banuiesc ca o persoana cu care a avut un conflict in urma cu putin timp a decis sa se razbune, asa cum le promisese. 

"Sunt terminat. Am un par pe care il tin dupa usa. Am luat parul si am luat-o la fuga. M-am dus si eu dupa el. S-a speriat cand am intrat. De obicei punem alarma, dar am lipsit doar 30 de minute de acasa. Nu am mai apucat sa punem alarma. Azi nu am pus-o, am lipsit doar 30 de minute. Cineva a stiut ca noi nu suntem acasa, iar eu stiu cine este! Vreau sa vad daca au luat ceva intai, abia apoi sunam la politie", a declarat Liviu.  

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu