6 martie 2015

Mihai Mărgineanu: ”Niciodată n-o să mă vedeți, pe mine și trupa mea, făcând playback”


Angajament istoric în show biz-ul autohton! Mihai Mărgineanu este primul și- cu siguranță- va rămâne singurul artist român care se jură că nu va accepta să facă niciodată playback.

Interpret cunoscut pentru sinceritatea și corectitudinea sa profesională, Mărgineanu făgăduiește public că, pentru sănătatea show-urilor sale muzicale, a decis să nu se despărtă pe viitor de trupa sa, la niciun concert, și nu va cânta peste înregistrarea vocii sale. Mărgineanu (46 ani), alias simpaticul Ardiles din Las Fierbinți, este conștient de riscul că, pe viitor, nu va mai putea să-și prezinte melodiile în direct, la marea majoritate a emisiunilor de televiziune unde playback-ul este condiționat. ”Clar nu vom muri de foame din acestă cauză. Sunt mulți cei care ne înțeleg și susțin și, sperăm, mulți colegi de breaslă”.

Solistul este cunoscut drept unul care nu a făcut niciun compromis pentru a ajunge vedetă, calitate care i-a adus zeci de mii de fani. Mărgineanu s-a lansat în muzică încurajat de prieteni, relativ târziu, la 36 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu