6 martie 2015

Mihaela Radulescu s-a revoltat: "Nu am schimbat nenumarati barbati"

Mihaela Radulescu s-a revoltat: "Nu am schimbat nenumarati barbati"
Mihaela Radulescu s-a saturat de stirile defaimatoare la adresa sa, asa ca a hotarat sa puna capat tuturor speculatiilor.
"Pentru amatorii de minciuni din presa, am cateva vesti proaste:
- fiul meu nu s-a intalnit niciodata cu Dani si nici cu Felix. Raman aceeasi mama iubitoare si responsabila, care nu face greseli majore. Ayan are un tata minunat si nu va cunoaste alt barbat, decat atunci cand voi considera asta un pas logic si nevatamator pentru el.
- nu mi-am scos nicio coasta si nici nu a dat vreun bisturiu iama in mine. Duc o viata sanatoasa, am o disciplina pe care putini o pot intelege si practica si nu ma lupt ca sa inving batranetea, ci ca sa-mi traiesc viata dupa pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce si cum vreau eu.
- nu mi-am abandonat niciodata copilul, dar nici pe mine, asa ca stiu exact in ce doze sa-mi planific viata de mama, de profesionista in munca mea si pe cea de iubita.
- nu am schimbat nenumarati barbati, nu am fost atat de capabila, ci mi-am trait relatiile si casniciile de cate 5,6, 10 ani, atat cat am fost fericita. Nu sunt o devoratoare de barbati, ci o femeie libera, care-si traieste iubirile si care stie si ce vrea si cine e" a scris Mihaela Radulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu