24 martie 2015

Mihaela Radulescu, desfiintata: "Menopauza ii da tarcoale"


De zece zile, Mihaela Radulescu este tinta criticilor mai mult sau mai putin avizate. Vedeta TV a reusit sa isi atraga oprobriul publicului cu afirmatiile rautacioase de la show-ul "Romanii au talent". Jurnalistul Mircea N. Stoian sustine ca Mihaela este speriata de gandul ca imbatraneste.

Stoian a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a analizat gesturile pe care "diva de la Monaco" le-a facut in cele doua editii ale show-ului de talente, printre care se numara faptul ca a sarutat un concurent sau ca s-a tavalit lasciv prin faina ori ca a criticat o tanara gimnasta pe motiv ca e prea grasa.

"Aflata la varsta la care fireasca menopauza da tarcoale tot mai des, Mihaela isi foloseste sexualitatea latenta pentru a atrage atentia. Si Mihaela a fost la randul ei gimnasta. Obscura pe cat se pare. Cuvintele ei scot la lumina frustrari adanc ascunse. Ea ar fi vrut sa se identifice din punct de vedere mental cu cele doua tinere gimnaste si cu situatia lor. Dar pozitia de jurat si o «gelozie» prost marcata a facut-o sa le gaseasca defecte exact acolo unde ea insista cel mai mult: in constructia imaginii proprii. La sunculite. Foarte probabil, peste 10-15 ani, sa o vedem cu fustita scurta cu vedere la chiloti, insotita de un frumos june adolescent, pentru ca, spun semnele, si semnalele, Mihaela Radulescu nu a invatat sa imbatraneasca frumos si decent", a scris Mircea M. Stoian pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu