20 martie 2015

Mihaela Borcea, dezvaluiri despre depresia crunta prin care trece Cristian Borcea: "Mi-e frica sa nu isi piarda mintile"

Mihaela Borcea, dezvaluiri despre depresia crunta prin care trece Cristian Borcea: "Mi-e frica sa nu isi piarda mintile"
Inchis de mai bine de un an, omul de afaceri Cristian Borcea trece prin cea mai grea perioada din viata sa. Se pare ca problemele prin care a fost nevoit sa treaca in ultima vreme si-au spus cuvantul, caci Borcea este la pamant cu psihicul.

Mihaela Borcea, fosta sotie a omul de afaceri, a dezvaluit ca acesta trece printr-o depresie crunta si ii este foarte frica sa nu innebuneasca.

"El este intr- o depresie crunta. Nu poti sa vezi un ditamai omul ca plange si plange zilnic. Este foarte demoralizat. Mi-este tare frica sa nu i se intample ceva. Cel mai important este sa fie optimist, mi-e frica sa nu isi piarda mintile. Nu poti sa nu fii afectat, n-ai cum. Cristi este un om de caracter, are un suflet foarte mare. Copiii nostri au nevoie de un tata sanatos. Ei il iubesc foarte mult, merg in vizita la el si sufera foarte mult din cauza a tot ce apare gresit despre tatal lor.

Telefonul este accesibil tuturor, nu e doar pentru el. E o aberatie ce se speculeaza! Nu are mocheta sau alte bazaconii. Penitenciarul nu este hotel. Sta in celula cu alti 13 detinuti. E la fel ca si ceilalti, nu are tratament preferential", a declarat Mihaela Borcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu